4. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİ ORTAOKULA UĞURLADIK

İTÜ Geliştirme Vakfı İzmir Okulları 4. sınıf öğrencilerimizi, okulumuzda düzenlenen geçiş töreniyle ortaokula uğurladık.
Okulumuz Genel Müdürü Esra Sandalcı Adam, Argüden Akademi Başkan Yardımcısı Pınar Ilgaz, KalDer Yönetim Kurulu Başkan Vekili Veysi Kubba, İlkokul Müdürümüz Levent Özaytaç, öğretmenlerimiz ve velilerimizin katılımıyla gerçekleştirilen törende öğrencilerimizin heyecanı görülmeye değerdi.

Ortaokula geçiş belgeleri ile birlikte Minikal Projesi katılım sertifikaları da takdim edilen öğrencilerimiz, muhteşem bir törenle ilkokula veda etti. Edindikleri kazanımlarla İTÜ adını en iyi şekilde temsil edeceklerine inancımızın tam olduğu öğrencilerimizi kutluyoruz.

20.6.2019

ANASAYFA  |  K12NET  |  İTÜGVONET  |  WEBMAIL  |  TANITIM FİLMİ  |  İLETİŞİM

İTÜ GVO © 201İzmir NESAN Yerleşkesi: Menderes Caddesi Sevgi Mahallesi No: 9 Gaziemir - İzmir