İTÜ'ye tarihe saygı ödülü

İzmir’deki tarihi yapıların korunması, onarılması, kentsel ve yerel bilincin oluşturulması amacıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 17.’si düzenlenen, Tarihe Saygı/Yerel Koruma Ödüllerinin kazananları belli oldu. İstanbul Teknik Üniversitesi Geliştirme Vakfı İzmir Okulları, “Konak Tarihi Mekanlara Postmodern Yaklaşımlar” konulu okul projesi ile teşvik ödülü kazandı. Okulumuz 5. Ve 6. Sınıf öğrencileri, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Pınar Öngel ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Seyhan Terzioğlu’nun danışmanlığında, Konak’ın tarihi mekanlarını kartpostallara taşıyarak, zengin tarihimiz ve kültürel mirasımız hakkında farkındalık yaratmayı amaçladı. Dereceye girerek bizleri onurlandıran öğrencilerimiz, Zeynep Nil Bekmez, Duru Zeybel, Ceyda Öztürk, Pelin Kapucu, Elif Yelken, Aras Oğuz Mısırlı, Tuğra Arsoy, Çınar Ersoy, Dila Şerife İleri, Batu Kıvanç, Ada Altan, Zeynep Ersoy, Duru Oral, Defne Yurt, Ceren Yaman, Şevval Hilal Canıtez, Gülseren Masal Atalay, Reyyan Küçükodacı, Öykü Su Akıl, Akile Övgü Girgin ve Melissa Araal’ı kutluyoruz.
1.10.2019

ANASAYFA  |  K12NET  |  İTÜGVONET  |  WEBMAIL  |  TANITIM FİLMİ  |  İLETİŞİM

İTÜ GVO © 201İzmir NESAN Yerleşkesi: Menderes Caddesi Sevgi Mahallesi No: 9 Gaziemir - İzmir