KARİYER PLANLAMA GÜNLERİ KONUĞUMUZ SEDAT ÖRSEL

Okulumuz, Rehberlik Biriminin "Kariyer Planlama Günleri" alanında yaptığı çalışmalardan biri de alanında uzman kişi ve kurumları öğrencilerimizle buluşturmak. Bu kapsamda, Türk televizyonculuğunun duayenlerinden, Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Sedat Örsel, “Okul İçin Değil Yaşam İçin Öğrenme” konulu konferansta, lise öğrencilerimizle bir araya geldi. Öğrencilerimize, iyi bir donanıma sahip olmaları gerektiğini söyleyen Örsel, başarılı olmak için, “Okuyun, beceriler kazanın, dik ve bilgili olun, iyi bir çevre edinin, dürüst yaşayın, ülkemize ve insanlığa değerler katın” mesajını verdi. Hayata dair kazandırdığı farkındalık için Sedat Örsel’e çok teşekkür ediyoruz.
1.11.2019

ANASAYFA  |  K12NET  |  İTÜGVONET  |  WEBMAIL  |  TANITIM FİLMİ  |  İLETİŞİM

İTÜ GVO © 201İzmir NESAN Yerleşkesi: Menderes Caddesi Sevgi Mahallesi No: 9 Gaziemir - İzmir