Ulaşım Hizmetleri

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Özel İzmir Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi öğrenci taşımacılığında önceliği güven ve kaliteye veren Bozşahinler Taşımacılık Turizm AŞ ile çalışmaktadır.

Bozşahinler Taşımacılık Turizm AŞ 1995 yılında yılında öğrenci ve personel taşımacılığı alanında faaliyetine başlamış 1999 yılında kurumsallaşma adına yatırımlarını tamamlayıp, köklü bir şirket olarak vizyonunu “FARKLI HİZMET ANLAYIŞI ve KALİTESİYLE” devam ettirmektedir.

BOZŞAHİNLER TAŞIMACILIK TURİZM AŞ günlük olarak yaklaşık 7500 -8000 kişinin ev, işyerleri, okullar ve geri dönüş noktalarına güvenli, titiz, konforlu maksimum 5 yaş araç; model ve ekip manları ile ulaşımlarını sağlamaktadır.

OKUL TAŞITLARI; Öğrencilerimize yardımcı olacak bir araç öğretmeni, tüm koltuklarında emniyet kemeri, diğer taşıtlardan üstünlüğü olan DUR! levhalı, S plakası bulunan, her bir öğrenci için (karayolları UKOME standartlarında) koltuk sigortası olan araçlardır.

Servis hizmetlerimizi size sunarken güvenli ve huzurlu ulaşımının sağlanması için aşağıda belirttiğimiz maddelere özen göstermenizi rica ediyoruz;

Çocuklarımızın belirlenen alınış noktalarında servis saatinden 5 dakika önce hazır olmaları,

Çocuklarımızın korunaklı bir yer ve kaldırım üzerinde bulunmaları,

Çocuklarımızın emniyet kemeri takmaları konusunda uyarılmaları,

Çocuğumuz servis aracını kullanmayacak ise; (1) gün önceden BOZŞAHİNLER TURİZM müşteri hizmetleri biriminin bilgilendirilmesi,

Herhangi bir sebepten dolayı güncel adres değişikliğini ilk olarak okul müdürlüğü ne bildirilmesi ve şirketimize bilgi verilmesi,

Servis araç ve personelinin olumlu ve ya olumsuz bir davranışının Bozşahinler Taşımacılık Turizm AŞ müşteri hizmetlerine 7/24 aktarılması,

Bozşahinler Taşımacılık Turizm AŞ müşteri hizmetleri, araç kaptanı, servis rehberi iletişim numaraları hakkında bilgi sahibi olunması.

“GÜVENLİ YOL ARKADAŞINIZ” Bozşahinler Turizm olarak bizler; Siz değerli öğrencilerimizin başarılı bir eğitim öğretim Yılı geçirmesini diliyoruz.

Müşteri Hizmetleri İletişim: 0546 851 54 54

Saygılarımızla,

ANASAYFA  |  K12NET  |  İTÜGVONET  |  WEBMAIL  |  TANITIM FİLMİ  |  İLETİŞİM

İTÜ GVO © 201İzmir NESAN Yerleşkesi: Menderes Caddesi Sevgi Mahallesi No: 9 Gaziemir - İzmir