İlkokul - Ortaokul Müdürümüzden

Sevgili Velilerimiz, Değerli Öğrencilerimiz;

1773 yılında batılı anlamda kurulan ilk üniversite olan istanbul Teknik Üniversitesi’nin günümüze kadar büyüyerek ulaşmış çatısı altında sizlerle birlikte olmaktan gurur duyuyoruz.

Kurulduğu günden bugüne yüzünü aydınlanmaya, çağdaşlığa dönmüş olan İTÜ Geliştirme Vakfı Özel İzmir Okullarında,  ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, çağdaş, kendini her daim geliştirmeyi ilke olarak benimsemiş bir ailenin parçası olma mutluluğunu hep birlikte paylaşıyoruz.

Hızla gelişen ve değişen dünyada kendine sağlam bir yer edinecek olan bireyler şüphesiz ki akademik ve sosyal yönden donanımlı,  21. yüzyıl becerilerine sahip, sanata, spora gönül ve emek veren kişiler olacaktır. Bu inançla bizler eğitim programlarımızı bu yönde geliştirmeye, öğrencilerimizin elinden tutmaya ve onlara rehberlik etmeye tüm gücümüzle devam ediyoruz. Kendini, yakın çevresini ve toplumu en iyi şekilde tanıyan, kendini ifade edebilen, haklara saygılı, topluma duyarlı, teknolojinin fırsatlarını en etkin şekilde değerlendirebilen ve ömür boyu öğrenme felsefesini içselleştirmiş bireyler yetiştirmek, tüm eğitimci arkadaşlarımızla birlikte hepimizin ortak hedefidir.

Üstlendiğimiz bu önemli sorumluluğu layığı ile yerine getirip, yetiştirdiğimiz öğrencilerimizin şekillendireceği ve aydınlatacağı gelecek heyecanını ise şimdiden yürekten hissediyoruz.

İTÜ çatısı altında öğrenme ve gelişme azminin yüzyıllar boyunca devam etmesi dileği ile…

Saygılarımla,

Levent ÖZAYTAÇ

İlkokul / Ortaokul Müdürü