LGS Çalışma Takvimi

Kurumumuzda danışman öğretmen çalışmalarıyla öğrencilerimizin haftalık çalışmaları kontrol edilmekte,veli aramalarıyla veliyle bilgi alışverişinde bulunulmakta,öğretmen raporlarıyla da öğrencilerimiz, etüt çalışmalarına yönlendirilmektedir.

Uygulanan denemeler ofis çalışmalarına geri bildirim sağlamakta olup öğrencilerimizin konu tekrarı ve genel ödevlendirmeleri bu sonuçlara göre yapılmaktadır.

Soru çözüm ofisi kulübü çalışmaları tamamlayıcı bir rol oynamakta soru ve konu eksiği olan öğrencilerimize bu çalışmalarda yardımcı olunmaktadır.

Kurs denemeleriyle de artacak olan ödevlendirme süreci, sınav analiz çalışmaları ve hızlandırmalarla öğrencilerimiz son çeyreğe konularını tamamlamış bir şekilde girecektir. Son çeyrekte tüm günü kapsayan akademik (yoğun bir deneme programı, sınav analiz çalışmaları, soru çözüm ofisleri, eksik tamamlama derslerini içeren) bir kamp programı uygulanacaktır.

Bu program velilerimiz ve öğrencilerimizle programın 15 gün öncesinden paylaşılacaktır.

ANASAYFA  |  K12NET  |  İTÜGVONET  |  WEBMAIL  |  TANITIM FİLMİ  |  İLETİŞİM

İTÜ GVO © 201İzmir NESAN Yerleşkesi: Menderes Caddesi Sevgi Mahallesi No: 9 Gaziemir - İzmir