Yönetim Kurulu Başkanımızdan

Değerli İTÜ Ailesi,

Her ailenin çocuğu için kurduğu hayaller farklıdır. Buradaki her çocuğumuz için de farklı hayaller kurulmuştur.

Eğitim-öğretim hayatının başlangıcında, ailelerin tüm isteği, beklentisi; çocuklarının bu hayallerini gerçekleştirebilecekleri  güvenli  bir yola başlamasıdır.

Biz ise saygın ve güçlü bir eğitim kurumu olarak bugünü değil, geleceği gören bir bakışa sahip olmak zorunluluğu ile 2040’lı yılların genç neslini yetiştirdiğimizin bilinci içinde, tüm çocuklarımız için yeni hayaller  oluşturmak ve bu hayalleri gerçekleştirebilmek üzere yola çıktık. Çıktığımız bu yeni yolda köklü bir gelenekten güç almayı seçtik. İTÜ Geliştirme Vakfı Okullarından biri olmak, geçmişe tutunan bir kültürle aynı yolculuğu paylaşmak bizler için çok büyük bir şans oldu.

Bu hayalleri gerçekleştirmek  için hedefler olmalı, dedik. Doğru hedefleri belirlemek için bu sürecin henüz 4 yaşında başlamasını ve sistemli bir biçimde yıllar içinde devam etmesini planladık.

Bunun için İTÜ ailesinin bir parçası olan her çocuğumuz; sahnede sunum yapıyor, gezilere katılıyor, üç ayrı yabancı dili öğrenerek mezun oluyor, laboratuvarda yaptıkları deneylerle bilimi seviyor, farklı kültürleri tanıyor, bir takım olmayı öğreniyor, okuyor, okuduklarını tartışıyor… İTÜ eğitim programının anlamlı birer parçası olan tüm çalışmalara katılıyor.

İncelikle dokunmuş bu eğitim programı ile gelecek yaşamlarında büyük başarılar elde edip, toplumda örnek olacağına inandığımız öğrencilerimize sağlık, mutluluk ve başarı diliyor, tüm İTÜ ailesini saygı ve sevgi ile selamlıyorum.

Sevgi ve Saygılarımla

Nedim SANDALCI

İTÜ Geliştirme Vakfı İzmir Okulları Yönetim Kurulu Başkanı

ANASAYFA  |  K12NET  |  İTÜGVONET  |  WEBMAIL  |  TANITIM FİLMİ  |  İLETİŞİM