Anaokulu Müdürümüzden

İTÜ GVO İzmir Okulları olarak; 2014 yılından bu yana değişmeyen hedefimiz Ulu Önder Atatürk’ün devrimleri ışığında bilgili, kendine güvenen, çevresindeki sorunlara duyarlı, evrensel çözümler üretebilen, ülkesi ve dünya için büyük başarılara imza atacak çocuklar yetiştirmek oldu.

Anaokulundan, lise son sınıfa kadar uzanan eğitim basamakları, çocuklarımızın yaşamındaki en önemli 15 yıl anlamına geliyor. Çocuklarımız, çocukluklarını bu 15 yıl içinde doya doya yaşıyor ve gençliğe doğru attıkları her adımda yeni yeni sorumluluklar üstleniyorlar.

Öğrencilerimiz, özümsemek kadar araştıran ve sorgulayan bireyler olma niteliğini de böyle bir eğitim ortamında kazanıyorlar. Hayalleri, ürettikleri fikirler ve gerçekleştirdikleri projeler de İTÜ İzmir Okullarına özgü bu anlayışın zemininde yükseliyor.

Sınırların hızla ortadan kalktığı, her gün biraz daha küreselleşen dünyamızda, evrensel düşünen ve dünya insanı olabilecek nitelikte bireyler yetiştirmenin gerekliliğini, kuruluşumuzdan bu yana her ortamda vurguladık. Yönetim olarak vurgulamaya devam edeceğiz.

Sevgili Öğrencilerimiz, İTÜ öğrencisi olarak sizi yürekten kutluyorum. Hayallerinizin peşinden gidin. Öğrencilerimizi böylesine güzel yetiştiren yönetici ve öğretmen arkadaşlarıma, eğitim çabalarımızda bize destek veren ve başarılarımızı paylaşan siz sayın velilerimize teşekkür ediyor ve soruyorum:

’Geleceği birlikte kurmaya hazır mısınız?’

Biz eğitimcileriz. Fark yaratmak için dünyaya geldik. Farkı okul, öğrenci ve veli üçgeninde sizinle yaratmak istiyoruz.

Aydınlık ve mutlu bir yıl diliyorum.

Saygılarımla,

Fatma Didem ŞAHİN

Anaokulu Müdürü

ANASAYFA  |  K12NET  |  İTÜGVONET  |  WEBMAIL  |  TANITIM FİLMİ  |  İLETİŞİM