Lise Müdürümüzden

Sevgili Gençlerimiz,

Sizler ailelerimizin ve biz eğitimcilerin en değerli varlıkları ve gelecek umudumuzsunuz. En büyük amacımız sizlerin mutlu ve kendinden emin olarak geleceğe hazırlanmanızdır.

Öncelikle köklü bir eğitim kurumu olan İstanbul Teknik Üniversitesine bağlı, İTÜ Geliştirme Vakfı Okullarının birer üyesi olduğumuz için kendimizi çok şanslı hissetmemiz gerektiğini belirtmek istiyorum.

Eğitimde tesadüflere yer olmadığını bir kez daha hatırlatarak, okulumuzun kurumsal altyapısı ve doğruluğu kanıtlanmış eğitim politikaları sayesinde sizleri hedeflerinize sağlam bir şekilde hazırlayacağımızdan şüpheniz olmasın. Okulumuzda öğrenciyi merkeze alan, insani değerler üzerinden hareketle toplumsal ve kültürel değerlerimize ulaşan ve nihayetinde gençlerimize yaşam becerisi kazandıran bir anlayışla hareket etmekteyiz.

Okulumuzda siz öğrencilerimize sanatsal, sportif, kültürel ve bilimsel çalışma fırsatı sunan, güvenli kampüs ortamında, ihtiyaç duyduğunuz her alanda sizlere destek olan öğretmenlerimiz sayesinde çok yönlü gelişme imkânı buluyorsunuz.

Uluslararası seviyede ve yaklaşımla almış olduğunuz yabancı dil eğimi sayesinde ise farklı kültürlere uyum becerisi gelişmiş bir dünya vatandaşı olarak tüm dünyada etkin rol oynayacağınızdan da eminiz.

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları olarak çağdaş, Bilimsel düşünen, Atatürk ilke ve inkılapları çerçevesinde ilerleyen gençler olarak sizleri her zaman karşımızda görmek istiyoruz.

Değerli Velilerimiz ve Veli Adaylarımız,

Bizlere emanet ettiğiniz en değerli varlıklarınızı kendi çocuklarımız gibi görerek onların sağlıklı, mutlu ve başarılı olmaları için elimizden geleni yaptığımızı bilmenizi isterim.

Bilim ve teknolojinin hızla geliştiği çağımızda çocuklarımızın sürekli araştıran, sorgulayarak öğrenen ve bilimsel düşünen bireyler olarak geleceğe hazırlanacaklarından emin olabilirsiniz.

Okul ve aileler olarak, sevgi ve saygı çerçevesinde kuracağımız ilişkilerle de çocuklarımızın mutluluklarına ve duygusal gelişimlerine katkı sağlayacağımıza inanıyorum.

Saygılarımla,

Serkan TAŞCIOĞLU

Okul Müdürü

ANASAYFA  |  K12NET  |  İTÜGVONET  |  WEBMAIL  |  TANITIM FİLMİ  |  İLETİŞİM