YEMEK ÜRETİM

Anasayfa »  Destek Birimleri » Yemek Üretim

İlköğretim ve anaokulumuzda, öğrencilerimizin, kahvaltı, öğle yemeği ve beslenmeleri; Gıda üretim standartları bakımından en üst seviyede planlanmış, modern mutfaklarda, hijyenik kalitenin yüksek olması önceliği ile hazırlanmaktadır.

Üretimde kullanılan tüm hammaddeler ile Hijyen ve Sanitasyonu sağlayıcı malzemeler, International Standart Organization ( ISO 9001, 9002,14000 ) belgeleri ile T.C. Tarım Bakanlığının; Üretim İzin ve Gıda Sicil Sertifikalarına sahip, gıda sektöründe marka olmuş ürünlerden seçilmekte, lojistiği sağlanan ürünler, titiz bir mal kabulü sonrası üretimde kullanılmaktadır.

Üretim ve sunumdan sorumlu tüm personel, okullarımızın gıda mühendisi tarafından düzenli bir eğitim ve denetime tabi tutulmaktadır. Aylık yemek mönüleri; öğrencilerimizin dengeli beslenmeleri ve günlük kalori ihtiyaçları göz önünde bulundurularak hazırlanmaktadır. Öğrencilerimizin yemek yeme alışkanlıkları, eğitimlerinin önemli bir parçası olarak görülmekte ve tüm sunum standartları bu kapsamda değerlendirilerek uygulanmaktadır. Okulumuzun yemek hizmetleri ile ilgili tüm çevrim; İTÜ Gıda Mühendisliği Bölümünün desteği ile sürdürülmektedir.

Geri Dön

ANASAYFA  |  İTÜGVONET  |  WEBMAIL  |  TANITIM FİLMİ  |  İLETİŞİM

İTÜ GVO © 2014 Ayazağa Yerleşkesi: İTÜ Ayazağa Yerleşkesi Maslak / İstanbul

Beylerbeyi Yerleşkesi: Beylerbeyi Mah. Vakıf Tarla Altı Sok. No: 1 Üsküdar / İstanbul