SAĞLIK HİZMETLERİ

Anasayfa »  Destek Birimleri » Sağlık Hizmetleri

Okullarımızda öğrencilerimizin psikolojik sağlıkları kadar, fiziksel sağlıkları da önemlidir. Bu amaçla okullarımızda bulunan revirlerde, alanlarında uzmanlaşmış hemşireler okul doktorumuzun gözetimi ve denetimi altında görev yapmakta, gereğinde İTÜ Mediko-Sosyal biriminden yararlanılmakta ve İTÜ'nün ambulansları okullarımız için de hizmet vermektedir. Öğrencilerimizin almaları gereken ilaçların takibi yapılmakta, ilaçları zamanında almaları büyük bir titizlikle sağlanmaktadır. Öğrencilerimizin sağlıkla ilgili problemlerinden dolayı revirde yapılan tüm işlemler, gerektiğinde kullanılmak üzere kayıt altına alınmaktadır.

Geri Dön

ANASAYFA  |  İTÜGVONET  |  WEBMAIL  |  TANITIM FİLMİ  |  İLETİŞİM

İTÜ GVO © 2014 Ayazağa Yerleşkesi: İTÜ Ayazağa Yerleşkesi Maslak / İstanbul

Beylerbeyi Yerleşkesi: Beylerbeyi Mah. Vakıf Tarla Altı Sok. No: 1 Üsküdar / İstanbul