Başarılarımız

10.02.2020

Sporcu Öğrencimiz Beril Ülker'den 2 Türkiye Rekoru

Paletli Yüzme Milli Takım ve İTÜ GVO SK sporcumuz, Ekrem Elginkan Lisesi 10IB sınıfı öğrencimiz Beril Ülker, 100 metre çift paletteki 50.88 saniyelik derecesiyle büyükler ve genç A yaş gruplarında 2 ayrı Türkiye rekoruna imza attı.

Sporcu Öğrencimiz Beril Ülker'den 2 Türkiye Rekoru

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) tarafından Edirne'de düzenlenen ve 128 sporcunun suüstü, çift palet, dip ve tüp kategorilerinde mücadele ettiği Paletli Yüzme Bireysel Açık Yaş Federasyon Şampiyonası'nda üstün bir performans ortaya koyan rekortmen sporcumuz Beril Ülker, 100 metre çift paletteki 50.88 saniyelik derecesiyle 2 Türkiye rekoru kırdı.

Kırdığı yeni rekorlarla İTÜ GVO Ailesini bir kez daha gururlandıran sporcu öğrencimiz Beril Ülker'i ve antrenörlerini kutluyor, nice şampiyonluklar, rekorlar diliyoruz.

Başarılarımız