Kayıt

Kayıt Kabul

Özel Dr. Sedat Üründül Anaokulu

Değerli Aday Velimiz,

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Özel Dr. Sedat Üründül Anaokulu 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı 2019, 2020 ve 2021 doğumlu aday öğrenciler için ön kayıtlarımız başladı.

Okul Tanıtım Bilgilendirme Toplantılarımız gruplar halinde yapılmaktadır.

Anaokulumuz ile ilgili bilgi almak isteyen velilere ve tanıma çalışmasına katılacak olan aday öğrencilerin ailelerine ön kayıt başvuru sırasına göre randevu verilmektedir.

•Ön kayıt sistemi 02 Ocak 2024 tarihinde başvurular için açılmıştır.

•Başvurusu sırasına göre aday öğrenciler tanıma çalışmasına davet edilmektedir.

•Tanıma çalışmasından sonra kayıt hakkı verilmektedir.

Detaylı bilgi almak ve online ön kayıt formu için tıklayın.

Özel Dr. Natuk Birkan İlkokulu ve Ortaokulu

Değerli Aday Velimiz,

2024-2025 eğitim-öğretim yılında ilkokul ve ortaokul sınıflarımızda öğrenim görmek isteyen öğrenciler için aday öğrenci ön kayıt işlemlerimiz başlamıştır.

Okulumuz bünyesinde bulunan ilkokul ve ortaokul sınıflarımıza kontenjan dahilinde öğrenci alınacaktır.

İlkokula aday öğrenciler için randevu verilerek bireysel tanıma ve akademik değerlendirme çalışmaları uygulanacaktır.

Ortaokula aday öğrenciler için 24 Şubat 2024 tarihinde kayıt kabul sınavı gerçekleştirilecektir. Bu sınav bursluluk sınavı değildir. (Okulumuzda bursluluk sınavı uygulaması bulunmamaktadır.)

Aday öğrenci velilerine, ön kayıt başvuru sırası dikkate alınarak okul tanıtım toplantıları için randevu verilecektir.

Ön kayıt formuna ulaşmak için tıklayın.

Özel Ekrem Elginkan Lisesi

Özel Ekrem Elginkan Lisesi MEB tarafından düzenlenen lise giriş sınavı sonucuna göre önkayıt sistemiyle liseye kayıt yapılacaktır. MEB'in açıklayacağı özel okullar kayıt takvimi web sayfamızda duyurulacaktır.

Daha fazla bilgi için tıklayın.

Özel Beylerbeyi Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu

Değerli Aday Velimiz,

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Beylerbeyi Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı ön kayıtlarımız başladı.

Yerleşkemizde bulunan anaokulu, ilkokul ve ortaokul hakkında bilgi almak isteyen aday veliler, web sitemizde kayıt menüsünde yer alan ön kayıt formunu doldurarak randevu oluşturabilirler.

Anaokulumuz 2019, 2020 ve 2021 doğumlu aday öğrenciler için ön kayıt başvuruları kabul edilmektedir.

Aday öğrenci velilerine, ön kayıt başvuru sırası dikkate alınarak okul tanıtım toplantıları için randevu verilmektedir.

Okul tanıtım toplantıları sonrasında aday öğrenciler için randevu verilerek bireysel tanıma çalışması ile akademik değerlendirme çalışmaları uygulanmaktadır.

0216 401 17 73 numaralı telefonu arayarak ya da web sitemizdeki ön kayıt formunu doldurarak okulumuz hakkında bilgi alabilirsiniz.

Başvurmak için tıklayın.

Özel İzmir Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Lisesi

Değerli Aday Velimiz,

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları İzmir Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Lisesi 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı ön kayıtlarımız başladı.

Başvurmak için tıklayın.