Kayıt

Özel Dr. Sedat Üründül Anaokulu

2020-2021 Akademik yılında Anaokulumuza;

2017 Doğumlu : 45 Öğrenci

2016 Doğumlu : 55 Öğrenci alınacaktır.

Sadece aday veliye yönelik olan Okul Tanıtım Günü Toplantısı 15 Şubat 2020 Cumartesi günü saat 10.30 ‘da başlayacak ve saat 12.00‘ de sona erecektir. Katılmak için randevu alınmasına gerek yoktur.

Özel Dr. Natuk Birkan İlkokulu ve Ortaokulu

Değerli Aday Velimiz,

2020-2021 eğitim öğretim yılında ilkokul ve ortaokul sınıflarımızda öğrenim görmek isteyen öğrenciler için aday öğrenci ön kayıt işlemlerimiz devam etmektedir.

Özel Ekrem Elginkan Lisesi

Özel Ekrem Elginkan Lisesi MEB tarafından düzenlenen lise giriş sınavı sonucuna göre önkayıt sistemiyle liseye kayıt yapılacaktır. MEB'in açıklayacağı özel okullar kayıt takvimi web sayfamızda duyurulacaktır.

Daha fazla bilgi için tıklayın.

Özel Beylerbeyi Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu

Değerli Aday Velimiz,

Okulumuz bünyesinde bulunan anaokulu, ilkokul ve ortaokul sınıflarımıza okul yönetimi tarafından belirlenen kontenjanlara göre öğrenci alınacaktır.

Özel İzmir Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Lisesi

Değerli Veli Adaylarımız,

2020- 2021 eğitim ve öğretim yılında okulumuz bünyesindeki anaokulu, ilkokul, ortaokul, Anadolu lisesi hazırlık, 9, 10, 11, 12. sınıflarımızda öğrenim görmek isteyen öğrenciler için aday öğrenci ön kayıt işlemleri başlamıştır.

Aday öğrenci ön kaydı için okulumuz web sayfasında bulunan ön kayıt kabul işlemleri modülündeki aday öğrenci bilgi formunun eksiksiz olarak doldurulması gerekmektedir.

Detaylı bilgi için tıklayın

Merhaba
Soru ya da önerilerinizi yazabilirsiniz.
kapat