Kayıt

LİSE
Eğitim Ücreti  61.600 TL + KDV
Yemek Ücreti  -

5580 sayılı Özel Öğretim Kurumları Kanunu ve ilgili yönetmelikler gereği ilan olunur.

• Okullarımızın kayıt takvimi ve kayıt için gerekli belgeler, okullarımızın web sitelerinde ilan edilecektir.
  • Eğitim ve yemek ücretlerinin KDV tutarı %8’dir. Bu oranda yasa gereği yapılacak değişiklikler ücrete ayrıca yansıtılacaktır.
  • Anaokulu, İlkokul ve Ortaokullarda yemek hizmeti alınması zorunludur.

Ödeme Seçenekleri-Peşin Ödeme İndirimleri

Taksitli ödeme seçeneği, Yapı Kredi Bankası tarafından “Taksitli Eğitim Sistemi” üzerinden gerçekleştirilmektedir. Kayıt ofislerimizde, kayıt takvimine bağlı olarak banka personeli bulunacaktır.

• Taksitli ödemelerde %20 peşinat alınır ve geriye kalan tutar için 8 eşit taksitle ödeme seçeneği sunulur. Taksit dönemi Temmuz 2020- Şubat 2021’dir.
  • Peşin ödeme indirimleri, okulların ilan etmiş oldukları kayıt takvimlerine istinaden aşağıdaki şekilde uygulanır:

Mart-Nisan ayında yapılacak peşin ödemelerde uygulanacak indirim%8’dir.

Mayıs ayında yapılacak peşin ödemelerde uygulanacak indirim, %4’tur.

Banka Hesap Bilgileri

Hesap Adı           : Kültürel Sosyal ve Sağlık Tesisleri İnşa ve İşletme AŞ
Banka                  : Yapı Kredi Bankası
Şube                     : Maslak Plazalar Şubesi
IBAN                     : TR73 0006 7010 0000 0034 0000 00

Dekont Açıklaması : “Öğrenci TC Kimlik Numarası – Öğrenci Adı Soyadı – Öğrenim Göreceği Okulun Adı” şeklinde yazılması önemle rica olunur.

Önemli Hususlar

• Okulların ilan edecekleri kayıt takvimi sona erdikten sonra, açık kontenjanlara dışarıdan öğrenci alınacağından, kayıt takvimi içinde kayıtlarını yenilemeyen öğrencilerimiz, kayıt yaptırma haklarını kaybedebileceklerdir.
  • Okulların kayıt takviminden sonra yapılacak kayıt yenileme işlemleri, açık kontenjan olması halinde mümkün olabilecek olup mevcut burs ve indirim hakları , geçersiz olacak ve ilan edilen peşinat ücretine %3 gecikme zammı uygulanacaktır.
  • TC Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliğinin 55. maddesi (2) gereğince, ders yılı sonunda sözleşmede belirtilen tarihlerde ödemesi tamamlanmayan öğrencilerin kayıtları yenilenmeyecektir.
  • TC Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliğinin 56.maddesi kapsamında; eğitim ve öğretim yılı başlamadan okuldan ayrılan öğrencilere yıllık ücretin %10’u dışındaki kısmı, eğitim ve öğretim yılı başladıktan sonra; okuldan ayrılan öğrencilere ise yıllık ücretin %10’u ile öğrenim gördüğü günlere göre hesaplanan miktarın dışındaki kısmı iade edilir.
Merhaba
Soru ya da önerilerinizi yazabilirsiniz.
kapat