22.04.2024

4. İnovasyon Proje Yarışması Başvuruları Başladı!

Okulumuz ev sahipliğinde İstanbul genelindeki Resmi ve Özel Ortaokulların 5, 6, 7, 8. sınıf öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek olan ve öğrencilerin çevre alanında hazırlayacakları ve geliştirecekleri yenilikçi projelerin yer alacağı 4. İnovasyon Proje Yarışması başvuruları başladı.

4. İnovasyon Proje Yarışması Başvuruları Başladı!

İTÜ GVO Beylerbeyi Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu ev sahipliğinde İstanbul genelindeki Resmi ve Özel Ortaokulların 5, 6, 7, 8. sınıf öğrencilerinin çevre alanında hazırlayacakları ve geliştirecekleri yenilikçi projelerin yer alacağı 4. İnovasyon Proje Yarışması başvuruları başladı.

Öğrencileri düşünmeye, gözlem yapmaya, merak etmeye, merak ettiklerini araştırmaya teşvik ederek gelecekte karşılaşacakları problemlere yenilikçi çözümler üretebilen bireyler olmaları; öğrencilerin bilgi ve becerilerini geliştirmeleri amacıyla gerçekleştirilen yarışma için son başvuru tarihi ise 24 Nisan 2024 Çarşamba!

4. Geleneksel İnovasyon Proje Yarışmasının Şartnamesi'ni görüntülemek için tıklayınız.

Yarışma başvurusu için buraya tıklayınız.

Merhaba
Soru ya da önerilerinizi yazabilirsiniz.
kapat