23.05.2021

Mezunlarımız 8. Sınıf Öğrencilerimizle Çevrim İçi Ortamda Buluşacak

Beylerbeyi Ortaokulu ve Ekrem Elginkan Lisesi mezunu öğrencilerimiz 8. sınıf öğrencilerimizle 24 Mayıs Pazartesi günü çevrim içi ortamda bir araya gelerek tecrübelerini paylaşacak.

Mezunlarımız 8. Sınıf Öğrencilerimizle Çevrim İçi Ortamda Buluşacak

Mezunlarımız, LGS hazırlıklarını yoğun bir programla sürdüren ve geri sayıma başlayan 8. sınıf öğrencilerimizle çevrim içi ortamda bir araya gelerek sınav süreci ile ilgili deneyimlerini ve önerilerini öğrencilerimizle paylaşacak.

Mezunlarımızla 8. sınıf öğrencilerimizi buluşturacak olan "Mezunlarımız Konuşuyor" konulu panelin moderatörlüğünü Beylerbeyi Ortaokulu Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Uzmanı Asuman Önder gerçekleştirecek.

24 Mayıs Pazartesi günü zoom da gerçekleştirilecek olan Mezunlar Panelimize konuşmacı olarak katılacak mezunlarımızın isimleri şöyle;
  • Ali Hamza Şayan
    Avusturya Lisesi
  • Cansu İlçem Kaya
    Ekrem Elginkan Lisesi
  • Elif İpek Eryılmaz
    Robert Koleji
  • Emre Özakpınar
    Cağaloğlu Anadolu Lisesi
  • Gülmira Trabzon
    Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp  Fakültesi
  • Nazlı Güven
    İTÜ Çevre Mühendisliği
  • Zeynep Subaşı
    Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi

Merhaba
Soru ya da önerilerinizi yazabilirsiniz.
kapat