10.04.2021

Sürdürülebilirlik Eğitimlerimizin İkincisi 15-22 Nisan'da!

İTÜ Çevre Mühendisliği Kulübü öğrencilerinin konuk olacağı Sürdürülebilirlik Eğitimlerimizin ikincisi, 15 - 22 Nisan tarihlerinde iki oturum şeklinde zoom platformu üzerinden lise öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilecek.

Sürdürülebilirlik Eğitimlerimizin İkincisi 15-22 Nisan'da!

Ekrem Elginkan Lisesi öğrencilerimize yönelik olarak gerçekleştirilen Sürdürülebilirlik Eğitimlerimizin ikincisi "Sürdürülebilir Gelecek" konulu eğitimler 15-22 Nisan tarihlerinde İTÜ Çevre Mühendisliği öğrencilerinin konuşmacı olarak katılımıyla gerçekleştirilecek.

Sürdürülebilirlik, çevre, ekosistem ve kaynakların doğru kullanımı üzerine yıl boyunca gerçekleştirilecek olan Sürdürülebilirlik Eğitimleri ile öğrencilerimizin farkındalıklarını yükselterek yaşamlarına yansıtabilmesi amaçlanıyor.

Merhaba
Soru ya da önerilerinizi yazabilirsiniz.
kapat