14.10.2022

Ergenlerde Kriz Yönetimi Konulu Seminerde Velilerimizle Bir Araya Geleceğiz

Ekrem Elginkan Lisesi ev sahipliğinde 15 Ekim'de gerçekleştirilecek olan, Klinik Psikolog Funda Akkapulu'nun konuşmacı olarak katılacağı seminerde Lise ve Ortaokul 7, 8. sınıf öğrencilerimizin aileleriyle bir araya geleceğiz.

Ergenlerde Kriz Yönetimi Konulu Seminerde Velilerimizle Bir Araya Geleceğiz

Ekrem Elginkan Lisesi ev sahipliğinde 15 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan, Klinik Psikolog Funda Akkapulu'nun konuşmacı olarak katılacağı "Ergenlerde Kriz Yönetimi" konulu seminerde, Lise ve Ortaokul 7, 8. sınıf öğrencilerimizin aileleriyle bir araya geleceğiz.

Dr. Natuk Birkan Ortaokulu Oditoryumunda gerçekleştirilecek olan etkinliğimiz saat 14.00'te başlayacak.

Merhaba
Soru ya da önerilerinizi yazabilirsiniz.
kapat