30.10.2019

Cumhuriyet Bayramımızı Gururla Kutladık

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. yılı tüm kampüslerimizde yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizin katılımıyla gerçekleştirilen coşkulu törenlerle kutlandı.

Cumhuriyet Bayramımızı Gururla Kutladık

Tarih bilinci yüksek, gelecek için çalışan, yarınları tasarlayan bireyler yetiştiriyor; Cumhuriyetimizin 100. yılına ülkemizi bilimde ve teknolojide kalkındırma sorumluluğu ile ilerliyoruz. Cumhuriyetimizi koruyarak, çok çalışarak, üreterek yüceltecek nesillerin yetiştirilmesinde görev üstlenen bir eğitim kurumu olmanın sorumluluğu ve bilinci ile çok çalışıyoruz.

Merhaba
Soru ya da önerilerinizi yazabilirsiniz.
kapat