04.11.2019

Okul Yöneticilerimiz Algı Yönetimi Seminerine Katıldı

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Okul Müdürlerimiz ve Müdür Yardımcılarımız Psikoterapist Ebru Tabakoğlu tarafından gerçekleştirilen Problem Çözme ve Algı Yönetimi seminerine katıldı.

Okul Yöneticilerimiz Algı Yönetimi Seminerine Katıldı

İTÜ GVO Ekrem Elginkan Lisesinde gerçekleştirilen ve tüm gün süren, 4 oturumda gerçekleştirilen seminerde ebeveyn, çocuk, ekip iletişimine yönelik önemli konular konuşuldu.

Merhaba
Soru ya da önerilerinizi yazabilirsiniz.
kapat