29.06.2024

2024 LGS'de 1 Öğrencimiz 500 Tam Puan Aldı!

LGS'de tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan alan Dr. Natuk Birkan Ortaokulu öğrencimiz Cem Eren Balcı'yı, LGS'de elde ettikleri sonuçlarla İTÜ GVO ailesini gururlandıran tüm öğrencilerimizi, öğrencilerimizi geleceğe büyük bir özveri ile hazırlayan öğretmenlerimizi ve ailelerini gönülden kutluyoruz.

2024 LGS'de 1 Öğrencimiz 500 Tam Puan Aldı!

LGS 2024'de elde ettikleri sonuçlarla İTÜ GVO ailesini gururlandıran tüm öğrencilerimizi, öğrencilerimizi geleceğe büyük bir özveri ile hazırlayan tüm öğretmenlerimizi ve ailelerini gönülden kutluyoruz.

Öğrencilerimize lise yaşamlarında başarılar diliyoruz.

Merhaba
Soru ya da önerilerinizi yazabilirsiniz.
kapat