31.05.2024

Liselere Giriş Sınavı Öncesi 8. Sınıf Öğrencilerimiz Moral Depoladı

Liselere Giriş Sınavı Öncesi 8. Sınıf Öğrencilerimiz Moral Depoladı

Dr. Natuk Birkan Ortaokulu ve Beylerbeyi Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerimiz, LGS öncesi arkadaşları ve öğretmenleri ile kampüslerimizde gerçekleştirilen keyifli bir kahvaltı etkinliğinde buluşarak moral depoladı.

LGS’ye sayılı günler kala Okul Müdürümüz aynı zamanda Biyointegratif Nefes Terapisti Ülkem Gürpınar Çorapçı’nın, Dr. Natuk Birkan Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerimize yönelik olarak gerçekleştirdiği “Doğru Nefes Teknikleri” eğitimine katıldı. Öğrencilerimiz sınav öncesinde ve sınav sırasında yararlanabilecekleri nefes tekniklerini uygulamalı olarak öğrendi, neşeli danslarla keyifli bir gün geçirdi.

Öğrencilerimiz sınav öncesinde moral etkinliklerin yanı sıra alanında uzman isimler tarafından gerçekleştirilen seminerler ve gerçek zamanlı sınav simülasyonları ile son hazırlıklarını tamamladı.

Sınava hazırlık sürecinde, akademik çalışmaların yanı sıra öğrencilerimizin moral ve motivasyonunu artıracak gezi ve etkinlikler düzenledik. Ayrıca, PDR bölümlerimiz yıl boyunca öğrencilerimize stres yönetimi, kaygı ile başa çıkma, duygu düzenleme, hedef belirleme, doğru nefes teknikleri, zamanı yönetme ve verimli ders çalışma konularında rehberlik çalışmaları gerçekleştirdi.

Tüm yıl hedefi için hiç durmadan, yoğun bir emekle arı gibi çalışan tüm 8. sınıf öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Merhaba
Soru ya da önerilerinizi yazabilirsiniz.
kapat