10.07.2024

Mezunlarımız İTÜ GVO Ailesini Gururlandırmaya Devam Ediyor

Mezunlarımız İTÜ GVO Ailesini Gururlandırmaya Devam Ediyor

Dr. Sedat Üründül Anaokulumuzun ilk öğrencilerinden, 1999 yılında okul öncesi eğitimine başlayan ve Ekrem Elginkan Lisesi mezuniyetinin ardından lisans eğitimini Özyeğin Üniversitesinde tamamlayan mezunumuz Aslıhan Selin Musaoğlu, Yüksek Lisans eğitimini başarıyla tamamlayarak İTÜ'nün 251. yılında İTÜ'den Yüksek İç Mimar olarak mezun oldu.

Mezunumuz yaşadığı mutluluğu şu sözlerle ifade etti: "1999 yılında İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Dr. Sedat Üründül Anaokulu için girmiş olduğum İstanbul Teknik Üniversitesi kampüsünden, 251. Yılında Yüksek İç Mimar olarak mezun olduğumu paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Bu süreçte desteğini esirgemeyen aileme, hocalarıma ve arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim. İTÜ ailesinin bir parçası olmanın haklı gururunu her zaman yaşayacağım. Arılar kovanlarıyla hiçbir zaman bağlarını koparmaz.”

Başarısıyla İTÜ GVO ailesini gururlandıran mezunumuz Aslıhan Selin Musaoğlu'nu kutluyor, kendisine aydınlık, başarılı ve mutlu bir gelecek diliyoruz. Kendisinin azmi ve başarıları, gençlerimize ilham kaynağı olmaya devam edecektir.

Merhaba
Soru ya da önerilerinizi yazabilirsiniz.
kapat