30.10.2020

Cumhuriyetimizin 97. Kuruluş Yıl Dönümünü Coşkuyla Kutladık

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Ailesi olarak çevrim içi ortamda gerçekleştirdiğimiz törenlerle Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. yılını coşkuyla kutladık.

Cumhuriyetimizin 97. Kuruluş Yıl Dönümünü Coşkuyla Kutladık

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları ailesi olarak ayrı olsak da kalplerimiz bir dedik ve İTÜ disiplini ile yetiştirilmiş, Ata’sına bağlı, kendisine emanet edilmiş Cumhuriyet'in kıymetini bilen öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla ile çevrim içi ortamda buluşarak Cumhuriyet Bayramımızı adına yakışır bir coşkuyla evlerimizden kutladık.

Dr. Sedat Üründül Anaokulu törenimizi izlemek için tıklayın
Dr. Natuk Birkan İlkokulu ve Ortaokulu törenimizi izlemek için tıklayın
Ekrem Elginkan Lisesi törenimizi izlemek için tıklayın
Beylerbeyi Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu törenimizi izlemek için tıklayın
İzmir Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Lisesi  törenimizi izlemek için tıklayın

Dr. Natuk Birkan İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerimiz ile Beylerbeyi Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu öğrencilerimizin geleneksel olarak hazırladıkları Cumhuriyet Bayramı özel gazetesi Cumhuriyetimizin 97. yılında da  birbirinden özel içerikler ile yayınlandı.

Dr. Natuk Birkan İlkokulu ve Ortaokulu Cumhuriyet Gazetesini okumak için tıklayın
Beylerbeyi Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu Cumhuriyet Gazetesini okumak için tıklayın

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, "Fikri hür, vicdanı hür” bireyler hür topraklarda yaşasın diye canını feda eden Kurtuluş Mücadelemizin kahramanlarını ve tüm şehitlerimizi saygıyla, minnetle anıyoruz.

Merhaba
Soru ya da önerilerinizi yazabilirsiniz.
kapat