10.11.2020

Minnetimiz İlelebet

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 82. yılında, tüm kampüslerimizde ve çevrim içi ortamda düzenlenen törenlerle, bir kez daha minnetle ve özlemle andık.

Minnetimiz İlelebet

Aramızdan ayrılışının 82. yılında Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü tüm kampüslerimizde ve çevrim içi ortamda gerçekleştirilen törenlerle andık.

Sosyal mesafe ve maske kurallarına dikkat ederek okullarımızda gerçekleştirdiğimiz anma törenlerimize Yönetim Kurulu Murahhas Üyemiz Prof. Dr. Lerzan Özkale, Okul Müdürlerimiz, öğretmen ve öğrencilerimiz ile çalışanlarımız katıldı.

Yönetim Kurulumuz, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü sebebiyle yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: "Sevgili Gençler, Atatürk’ün Cumhuriyeti emanet ettiği sizler, böyle bir günde kendinizi sorgulamalısınız.  Cumhuriyet değerlerini ve Atatürk ilkelerini daha iyi anlamaya ve içselleştirmeye çalışmalısınız. Unutmayınız ki, Atatürk’e lâyık olmanın olmazsa olmaz koşulu Cumhuriyeti, değerlerini ve ilkelerini ödünsüz ve eksiksiz sahiplenmektir. Akıl ve bilim yolunda ilerlemektir. Cumhuriyetimizin daha kalkınmış, sanat, kültür ve sporda, yani yaşamın her alanında öncü olması için yılmadan çalışmaktır. Çağdaşlık yolunda yarışı önde götürmek için bilim ve teknolojiyi geliştirme yeteneğimizi ve üretimimizi artırmak için çaba göstermektir. Huzurlu, barış içinde, onur ve gurur duyduğumuz çağdaş uygar bir ülke bilinci ile yaşamaktır. Görevlerimizi ve sorumluluklarımızı eksiksiz getirebilmek kararlılığıyla, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz."

Atatürk'ün işaret ettiği gibi aklın ve bilimin ışığında öğrenmeye, öğretmeye, üretmeye ve çok çalışmaya devam ediyoruz.

Minnetimiz, saygımız ve özlemimiz ilelebet...

Törenlerimizi izlemek için youtube kanalımızı ziyaret edebilirsiniz. Youtube kanalımız için tıklayın.

Merhaba
Soru ya da önerilerinizi yazabilirsiniz.
kapat