01.05.2020

Okula Giriş Sınavlarımız ve Kayıtlarımız Online Ortamda Devam Ediyor

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları, 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Lise (İzmir) düzeylerindeki kayıt kabul işlemlerine online ortamda devam edecek.

Okula Giriş Sınavlarımız ve Kayıtlarımız Online Ortamda Devam Ediyor

Koronavirüs salgını sebebiyle alınan önlemler kapsamında evde kaldığımız bu dönemde, 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Kayıt Kabul İşlemleri ve Okula Giriş Sınavlarımıza çevrimiçi uygulamalar ile online ortamda devam ediyoruz.

Dr. Sedat Üründül Anaokulu, Dr. Natuk Birkan İlkokulu, Ortaokulu, Beylerbeyi Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ile İzmir Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Lisesi yeni öğrenci kayıt kabul işlemleri ve okula giriş sınavları çevrim içi uygulamalar aracılığıyla gerçekleştirilecek.

Web sitemizde yer alan ön kayıt formumuzu doldurarak yapılacak başvurunun ardından ilgili okulumuz tarafından aday velilerimiz ile iletişime geçilerek gerekli yönlendirmeler sağlanarak kayıt işlemleri online ortamda yürütülecek.

Dr. Sedat Üründül Anaokulu Başvuru Formu için tıklayın.

Dr. Natuk Birkan İlkokulu ve Ortaokulu Başvuru Formu için tıklayın.

Beylerbeyi Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu Başvuru Formu için tıklayın.

İzmir Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Lisesi Başvuru Formu için tıklayın

Web sayfamız üzerinden alınan başvurular sonucunda, sınıf düzeylerine göre planlanan Bireysel Tanıma Çalışmaları, Düzey Belirleme Çalışmaları ve Ara Sınıflar Okula Giriş Sınavlarımız web tabanlı uygulamalar ile online olarak yapılacak.

Dr. Natuk Birkan İlkokulu ve Ortaokulumuza kayıt yaptırmak için gerçekleştirilecek Okula Giriş Sınavları online ortamda canlı yayında gözetmen eşliğinde yapılacak. Beylerbeyi İlkokulu ve Ortaokulu Okula Giriş Sınavımız ise yine online ortamda aday öğrencilerimizle paylaşılacak.

Merhaba
Soru ya da önerilerinizi yazabilirsiniz.
kapat