08.02.2020

Okula Giriş Sınavlarımızı ve Tanıtım Toplantılarımızı Yoğun Katılımla Gerçekleştirdik

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Maslak, Beylerbeyi ve İzmir kampüslerimizde bugün gerçekleştirdiğimiz “Okula Giriş Sınavları ve Tanıtım Günleri” ile İTÜ GVO’da öğrenim görmenin ayrıcalığını yaşamak isteyen aday öğrencilere ve ailelerine kapılarımızı açtık.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında İTÜ GVO öğrencisi olmak isteyen aday öğrencilerimizi ve ailelerini ağırladığımız “Tanıtım Günleri ve Kabul Sınavlarımız” tüm kampüslerimizde yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Maslak, Beylerbeyi ve İzmir Yerleşkelerimizde öğrencilerimiz sınav heyecanı yaşarken, sınavla eş zamanlı olarak gerçekleştirilen okul tanıtım toplantılarında ailelere kurum kültürümüz, okul yaşantımız, eğitim felsefemiz ve programlarımız anlatıldı.

Tanıtım toplantılarımıza yoğun ilgi gösteren tüm aday velilerimize teşekkür ediyor, İTÜ GVO'lu olmak için sınava giren ve ter döken tüm öğrencilere mutlu, başarılı bir gelecek diliyoruz.

Merhaba
Soru ya da önerilerinizi yazabilirsiniz.
kapat