23.04.2021

23 Nisan'ı Adına Yakışır Bir Coşkuyla Kutladık!

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları ailesi olarak ayrı olsak da kalplerimiz bir diyerek İTÜ disiplini ile yetiştirilmiş, Ata’sına bağlı, kendisine armağan edilmiş bu güzel bayramın kıymetini bilen akıllı arılarımız ile birlikte çevrim içi törenlerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutladık.

23 Nisan'ı Adına Yakışır Bir Coşkuyla Kutladık!

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları ailesi olarak ayrı olsak da kalplerimiz bir diyerek İTÜ disiplini ile yetiştirilmiş, Ata’sına bağlı, kendisine armağan edilmiş bu güzel bayramın kıymetini bilen akıllı arılarımız ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını çevrim içi törenlerle kutladık. Öğrencilerimiz her zamanki neşesi, heyecanı ve bayram coşkusu ile evlerinden okudukları 23 Nisan şiirleri ve şarkıları ile bayramlarının tadını doyasıya çıkardı.

Yönetim Kurulumuz, Anaokulu ve İlkokul Öğrencilerimize Nutuk Hediye Etti
Yönetim Kurulumuz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında anaokulu ve ilkokul öğrencilerimize, Atatürk'ün kaleminden Cumhuriyet tarihimizin anlatıldığı "Nutuk" kitabını hediye etti.

Yönetim Kurulumuz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle yayınladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi;

İTÜ Geliştirme Vakfı Okullarının Değerli Öğrencileri, Velileri ve Öğretmenleri

Milli Egemenliğimizin ve ulusal bağımsızlığımızın sembolü, Türk ulusunu aydınlığa çıkaran süreçteki en önemli kilometre taşı olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 101. yıl dönümünü kutlamanın onurunu hep birlikte yaşıyoruz.

Bugünün küçükleri, yarının büyükleri kıymetli öğrencilerimiz;
Cumhuriyetimizin Kurucusu Yüce Atatürk, en büyük eserim dediği demokratik, lâik, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'ni sizlere emanet etmiştir. Bu sorumluluğun bilinciyle, Atatürk ilke ve devrimlerinin izinde, aklın ve bilimin yol göstericiliğinden ayrılmadan elde edeceğiniz yeni başarılarla, a​​ydınlık yarınlarımızın mimarları olacağınıza inancımız sonsuzdur.

Ülkemizi geleceğe taşımaya yönelik, sorumlu ve duyarlı tüm çabalarınızda, sizlere destek verecek ve yanınızda olacağız.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutluyoruz.

23 Nisan'ı Adına Yakışır Bir Mutlulukla Kutladık
23 Nisan'ın arefesinde anaokulu öğrencilerimizin katılımına yönelik olarak okul bahçemizde maske ve mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen 23 Nisan şenliklerinde öğrencilerimiz şiirler okuyarak, şarkılar söyleyerek ve neşeli oyunlar oynayarak adına yakışır bir mutlulukla bayramlarını kutladı.

Öğrencilerimiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili duygularını, düşüncelerini tasarladıkları afişler, çizdikleri resimler, şarkılar ve şiirlerle anlattı!

Dr. Sedat Üründül Anaokulu yüz yüze törenimizi izlemek için tıklayın.
Dr. Sedat Üründül Anaokulu çevrim içi törenimizi izlemek için tıklayın
Dr. Sedat Üründül Anaokulu 23 Nisan Sergisini gezmek için tıklayın.

Dr. Natuk Birkan İlkokulu ve Ortaokulumuzun çevrim içi törenini izlemek için tıklayın.
Dr. Natuk Birkan İlkokulu 23 Nisan Özel Karma Resim Sergisini gezmek için tıklayın.
Dr. Natuk Birkan Ortaokulu "Bizim için 23 Nisan" Afiş Sergisini gezmek için tıklayın.
Dr. Natuk Birkan İlkokulu öğrencilerimizin seslendirdiği "Bir Dünya Bırakın" şarkısını dinlemek için tıklayın.
Dr. Natuk Birkan İlkokulu öğrencilerimizin seslendirdiği 23 Nisan şarkısını dinlemek için tıklayın.
Dr. Natuk Birkan İlkokulu 2. sınıf öğrencilerimizin seslendirdiği "Neşeli Gençleriz" şarkısını dinlemek için tıklayın.

Beylerbeyi Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulumuzun çevrim içi törenini izlemek için tıklayın.
Beylerbeyi Anaokulu öğrencilerimizin 23 Nisan Bahçe Şenliğini izlemek için tıklayın.
Beylerbeyi Anaokulu öğrencilerimizden "Tebessüm" şarkısını dinlemek için tıklayın.
Beylerbeyi İlkokulu 2. sınıf öğrencilerimizin "23 Nisan" şiirini dinlemek için tıklayın.
Beylerbeyi İlkokulu 3. sınıf öğrencilerimizden "Masal" şarkısını dinlemek için tıklayın.

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e ve vatanımız için mücadele etmiş tüm kahramanlarımıza minnetlerimizi sunuyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutluyoruz.