01.06.2021

​Anaokulu Öğretmenlerimizle Dijital Eğitim Materyali Geliştirme Çalıştayımızı Sürdürüyoruz

Dr Sedat Üründül Anaokulu ile Özel Beylerbeyi Anaokulu yönetici ve öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleştirilen "Dijital Eğitim Materyali Geliştirme Çalıştayı"nda dijital oyun, hikaye, çalışma sayfası, portfolyo hazırlama, Türkçe- İngilizce ders içerikleri oluşturma çalışmaları yapılıyor.

Meslek içi Eğitim Seminerleri kapsamında anaokulu yönetici ve öğretmenlerimizin katılımıyla, dijital teknolojilerin, öğretme ve öğrenme süreçlerinde kullanılmasına yönelik olarak gerçekleştirdiğimiz Çevrim İçi Dijital Eğitim Materyali Geliştirme Çalıştaylarımızı sürdürüyoruz.

Dr Sedat Üründül Anaokulu ile Özel Beylerbeyi Anaokulu yönetici ve öğretmenlerinin katılımıyla, dijital ortamda gerçekleştirilen derslerin etkili ve eğlenceli olarak geliştirilmesine, öğretim materyallerinin tasarlamasına ve öğretim ortamlarında uygulama örnekleri oluşturmasına yönelik gerçekleştirdiğimiz çalıştaylarda, web araçlarının kullanımı, dijital oyun, hikaye, çalışma sayfası, portfolyo hazırlama, Türkçe- İngilizce ders içerikleri oluşturma çalışmaları yapılıyor.

Merhaba
Soru ya da önerilerinizi yazabilirsiniz.
kapat