22.02.2021

Okullarımızı 360 Derece Sanal Tur İle Çevrim İçi Ortamda Gezebilirsiniz

360 derece sanal tur sayesinde İTÜ Geliştirme Vakfı Okullarının fiziksel alanları çevrim içi ortamda gezilebilecek.

Okullarımızı 360 Derece Sanal Tur İle Çevrim İçi Ortamda Gezebilirsiniz

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında İTÜ GVO'lu olmak isteyen aday öğrencilerimiz için ​ailelerine yönelik olarak ​çevrim içi ortamda gerçekleştirilen / gerçekleştirilecek olan tanıtım toplantılarında okullarımız hakkında bilgi alan ancak pandemi nedeniyle okullarımızı ziyaret edemeyen aday veli ve öğrencilerimiz için hazırlanan 360 derece sanal tur, okullarımızın fiziki alanlarının görülmesine olanak sağlıyor.

360 derece sanal tur sayesinde okullarımızın fiziksel alanların​ı​, ​örnek sınıfları, laboratuva​rı​, spor salonları​ ve​ görsel sanatlar atölyelerine kadar birçok farklı alan çevrim içi ortamda ​gezilebilir.

Dr. Sedat Üründül Anaokulunu gezmek için tıklayın

Dr. Natuk Birkan İlkokulu ve Ortaokulunu gezmek için tıklayın.

Ekrem Elginkan Lisesini gezmek için tıklayın.

Beylerbeyi Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulunu gezmek için tıklayın.

İzmir Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesini gezmek için tıklayın.

Merhaba
Soru ya da önerilerinizi yazabilirsiniz.
kapat