21.05.2021

Anaokulu Öğrencilerimiz Okul Dışarıda Gününde Okul Bahçemizde Eğitici ve Eğlenceli Etkinliklere Katıldı

Anaokulu öğrencilerimiz, küresel bir hareket olan ve her yıl farklı temalarla gerçekleştirilen Okul Dışarıda Günü etkinlikleri kapsamında, bu yıl "Dünya İçin İyilik" temasıyla okul bahçemizde oluşturulan açık sınıflarda eğlenerek öğrenmenin keyfini yaşadı.

Dr. Sedat Üründül Anaokulu ve Beylerbeyi Anaokulu öğrencilerimiz, küresel bir hareket olan ve her yıl farklı temalarla gerçekleştirilen Okul Dışarıda Günü etkinlikleri kapsamında bu yıl "Dünya İçin İyilik" temasıyla okul bahçemizde oluşturulan açık sınıflarda eğlenerek öğrenmenin keyfini yaşadı.

Yeşil bayrak ödüllü okullarımızda sadece bir gün değil yılın her günü açık havada eğitici oyunlarla okul öncesi eğitimlerini sürdüren öğrencilerimiz, Okul Dışarıda Gününde en sevdikleri oyunlar ve etkinliklerle güzel havanın tadını çıkardı, arkadaşları ve öğretmenleri ile gönüllerince eğlendi.

Küçük yaşlardan itibaren yaşadığı dünyaya karşı saygılı, çevre sorunlarına duyarlı ve farkındalığı yüksek bireyler olarak yetiştirdiğimiz öğrencilerimiz, bu yıl  “Dünya İçin İyilik” teması ile gerçekleştirilen Okul Dışarıda Günü etkinliklerinde, doğal kaynaklarımızı nasıl koruyacağımızı, sürdürülebilir bir dünya için günlük hayatlarında neler yapmaları gerektiğini öğrendi.

Merhaba
Soru ya da önerilerinizi yazabilirsiniz.
kapat