06.09.2021

Arılarımız Yuvaya Döndü

Öğrencilerimizle aramızdaki büyük özlem 6 Eylül'de bitti... Arılarımız yuvaya döndü! Tüm kampüslerimizde 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılında öğrencilerimizle yeniden bir araya gelmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşadık.

Arılarımız Yuvaya Döndü

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları olarak 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılında öğrencilerimizle yeniden bir araya gelmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşadık.

Yüz yüze eğitim öncesinde katıldıkları uyum programını başarıyla tamamlayan öğrencilerimiz 6 Eylül'de okullarına ve arkadaşlarına kavuştu.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan “COVID-19 Salgınında Okullarda Alınması Gereken Önlemler” rehberi doğrultusunda düzenlemeleri tamamlayarak, okulumuzun gerekli gördüğü ek tedbirleri de hayata geçirdik.

%100 aşılanma oranıyla 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılına başladık.
Sağlıklı ve güvenli bir ortamda öğrencilerimizle yüz yüze eğitim öğretim faaliyetlerimizi sürdürebilmek adına akademik ve idari kadrolarımızla %100 aşılanma oranıyla 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılına başladık.

Okullarımızın tamamı Türk Standartları Enstitüsü tarafından denetlenmiş olup, Okulum Temiz Belgesine sahiptir.
Okullarımızın ana bina giriş ve çıkışlarına yerleştirilen termal kameralarla ateş ölçümü yapılacaktır.
Okulda bulunan herkes maske takmak zorundadır.
Okullarımızda öğrenci bulunduğu süre içerisinde ziyaretçi kabul edilmeyecek olup, zorunlu hallerde HES Kodu sorgulaması yapılacaktır.

COVID-19 önlemlerimize ulaşmak için tıklayın...

Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıklı, mutlu bir eğitim öğretim yılı dileriz!

Merhaba
Soru ya da önerilerinizi yazabilirsiniz.
kapat