28.10.2021

Öğrencilerimizin Cumhuriyet Bayramı İçin Geleneksel Olarak Hazırladığı Cumhuriyet Gazetemiz Yayında

Dr. Natuk Birkan İlkokulu ve Ortaokulu ile Beylerbeyi Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerimizin geleneksel olarak her 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına özel olarak hazırladığı "Cumhuriyet" ve "Cumhuriyet'in Sesi" gazetesi yayında!

Öğrencilerimizin her 29 Ekim için büyük bir özenle hazırladıkları Özel Dr. Natuk Birkan İlkokulu ve Ortaokulu Cumhuriyet gazetemiz yayında! Okumak için tıklayın!

Her yıl Cumhuriyet Bayramı için öğrencilerimiz tarafından hazırlanan Özel Beylerbeyi Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu Cumhuriyet'in Sesi gazetemiz yayında! Okumak için tıklayın!

Merhaba
Soru ya da önerilerinizi yazabilirsiniz.
kapat