04.10.2021

Yeryüzündeki Tüm Canlıların Yaşam Hakkına Saygı Duyuyoruz!

Öğrencilerimiz, kampüslerimizdeki dostlarımız sayesinde hayvanları koruma bilincini küçük yaşlardan itibaren ediniyor, farkındalığı yüksek bireyler olarak yetişiyor! #4EkimHayvanlarıKorumaGünü

Yeryüzündeki Tüm Canlıların Yaşam Hakkına Saygı Duyuyoruz!

Sadece gözümüzün gördüğü hayvanları değil, yeryüzünde var olan tüm canlıların yaşam hakkına saygı duyuyoruz.

Ekrem Elginkan Lisesi öğrencilerimiz Humanity Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında kurdukları Hayvan Hakları grubu ile sokak hayvanlarını korumaya ve farkındalık yaratmaya yönelik projeler yürütüyor.

Dr. Sedat Üründül Anaokulu öğrencilerimiz okul bahçemizde besledikleri sevimli kaplumbağa dostları Rocky, Willy ve Tony sayesinde;

Dr. Natuk Birkan İlkokulu, Ortaokulu öğrencilerimiz, okulumuzda besledikleri balıklar sayesinde doğadaki tüm canlıların yaşam, korunma ve beslenme haklarına yönelik farkındalık kazanıyor.

Beylerbeyi Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerimiz atık malzemeleri kullanarak elleriyle hazırladıkları kuş evlerini yine kendi elleriyle kampüslerimizdeki ağaçlara yerleştirerek özellikle kış aylarında soğuk havalarda kampüslerimizi ziyaret eden kuşlara sıcak bir yuva hazırlıyor.

Öğrencilerimiz, okulda bulundukları süre boyunca yemek hanelerimizdeki atık yemekleri ayrıştırarak sokaktaki canlı dostlarımız ile paylaşıyor.

Merhaba
Soru ya da önerilerinizi yazabilirsiniz.
kapat