19.01.2021

Maslak ve Beylerbeyi Kampüslerimiz Kar Yağışı ile Bembeyaz Bir Görüntüye Kavuştu

İTÜ GVO Maslak ve Beylerbeyi Kampüslerimiz İstanbul'da beklenen kar yağışının ardından karlar altında kalırken, bembeyaz bir görüntüye büründü.

İTÜ GVO Maslak  ve Beylerbeyi Kampüslerimiz İstanbul'da beklenen kar yağışının ardından karlar altında kalırken, bembeyaz bir görüntüye büründü.

Okula geldiklerinde okulu karla kaplı olarak gören Dr.  Sedat Üründül Anaokulu ve Beylerbeyi Anaokulu öğrencilerimiz, öğretmenleri ve arkadaşları ile doyasıya kartopu oynayan öğrencilerimiz kardan adam yapmayı, kar hatırası fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

Merhaba
Soru ya da önerilerinizi yazabilirsiniz.
kapat