14.02.2023

Depremden Etkilenen Öğrencilerimize Kontenjanlarımız Dahilinde Kapılarımızı Açıyoruz

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları olarak "Misafir Öğrenci" uygulamasıyla kontenjan dahilinde okullarımızın kapılarını depremden etkilenen öğrencilerimize açıyoruz.

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları olarak "Misafir Öğrenci" uygulamasıyla okullarımızın kapılarını depremden etkilenen öğrencilerimize açıyoruz.

Misafir Öğrenci uygulamasıyla Dr. Sedat Üründül Anaokulumuza kontenjan dahilinde depremden etkilenen 2018 doğumlu öğrencilerin kaydı yapılacaktır.

Kontenjan bilgisi için www.misafirogrenci.org sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Merhaba
Soru ya da önerilerinizi yazabilirsiniz.
kapat