19.04.2023

Yönetim Kurulumuzun Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

Ramazan Bayramınızı yaşanan deprem felâketi nedeniyle içimiz buruk olarak karşılıyoruz. Bir daha böyle acıların yaşanmaması umuduyla; aramızdan ayrılan canlarımıza Allah’tan rahmet, sevenlerine ve ulusumuza başsağlığı diliyoruz.

Yönetim Kurulumuzun Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

Değerli İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Ailesi

Ramazan Bayramınızı yaşanan deprem felâketi nedeniyle içimiz buruk olarak karşılıyoruz. Bir daha böyle acıların yaşanmaması umuduyla; aramızdan ayrılan canlarımıza Allah’tan rahmet, sevenlerine ve ulusumuza başsağlığı diliyoruz.

Bu duygularla bayramı sevdiklerinizle birlikte sağlıkla ve huzurla geçirmenizi diliyoruz.

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Kültürel AŞ Yönetim Kurulu

Merhaba
Soru ya da önerilerinizi yazabilirsiniz.
kapat