30.11.2023

Sarıyer Milli Eğitim Müdürlüğü 24 Kasım Öğretmenler Günü Törenine Ev Sahipliği Yaptık

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları olarak, Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama törenine ev sahipliği yaptık.

Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama törenine ev sahipliği yaptık. İTÜ GVO Oditoryumunda gerçekleştirdiğimiz törene Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcanlar, Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı, İTÜ GVO Genel Müdürü Nevzat Özkök, Okul Müdürlerimiz ve Yöneticilerimiz ile öğretmenler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcanlar ve Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı'nın yaptığı açılış konuşmasıyla tören başladı.

Emekli öğretmenlere Hizmet Şeref Belgelerinin takdim edilmesinin ardından sahne alan öğrencilerimiz günün anlam ve önemine dair konuşmalar yaptı, şiirler okudu, dans gösterileri yaptı, şarkılar seslendirdi.

Öğretmenler Günü kutlama töreni, şiir ve resim alanlarında dereceye giren öğrencilerin ödüllerinin takdiminin ardından aday öğretmenlerin yemini ile sona erdi.

Merhaba
Soru ya da önerilerinizi yazabilirsiniz.
kapat