20.01.2023

Öğrencilerimiz 1. Dönem Karnelerini Aldı! İyi Tatiller Dileriz

2022-2023 eğitim ve öğretim yılını başarıyla tamamlayan öğrencilerimiz birinci dönem karnelerini bugün aldı. Tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize güzel bir sömestir tatili dileriz.

Öğrencilerimiz 1. Dönem Karnelerini Aldı! İyi Tatiller Dileriz

Derslere iki haftalık kısa bir mola verecek öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize güzel bir sömestir tatili dileriz.

Merhaba
Soru ya da önerilerinizi yazabilirsiniz.
kapat