09.11.2023

Okullarımızda Büyük Bir Coşkuyla Gerçekleştirdiğimiz Cumhuriyet Bayramımızın 100. Yılını Coşkuyla Kutladık

​Cumhuriyetimizin 100. yılı kapsamında, tüm okullarımız ile gerçekleştirilen tören ve etkinlikleri kurucularımız, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz katılımıyla gerçekleşti. Öğrencilerimiz, “Sonsuza dek Cumhuriyet’’ temalı resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarının yanı sıra bando, koro ve dans gösterileri ile birlikte 100. yıla yakışan etkinliklerde bizlere duygu dolu anlar yaşattılar.

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Kurucusu ve Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Gülsün Sağlamer, İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Genel Müdürü Nevzat Özkök, Okul Müdürlerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşen 100. yıl etkinliklerimizi büyük bir coşku ve özveri ile kutlamış olmanın onurunu ve mutluluğunu yaşadık.

Kuruluşunun 100. Yılında Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi minnetle anıyoruz.

Bağımsız ve demokratik Cumhuriyetin evlatları olmanın, Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılâplarını 100 yıllar boyunca yaşamaya ve yaşatmaya devam etmenin gururunu yaşıyoruz.

Merhaba
Soru ya da önerilerinizi yazabilirsiniz.
kapat