13.10.2022

Öğrencilerimizin Barınaktaki Dostları İçin Topladıkları Mamalar Yetkililere Teslim Edildi

Öğrencilerimizin, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında barınakta yaşayan kedi ve köpekler için yürüttükleri mama toplama kampanyasında topladıkları mamalar Kısırkaya Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi ve Bahçeli Yaşam Alanındaki ile Beykoz Belediyesi Hayvan Rehabilitasyon Merkezinde gönderildi.

Öğrencilerimizin, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında barınakta yaşayan kedi ve köpekler için yürüttükleri mama kampanyasında topladıkları mamalar Kısırkaya Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi ve Bahçeli Yaşam Alanındaki ile Beykoz Belediyesi Hayvan Rehabilitasyon Merkezinde gönderildi.

Dr. Natuk Birkan İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerimiz, "Dünyayı paylaştığımız hayvan için mama topluyoruz!" sloganıyla başlattıkları mama toplama kampanyasında toplanan mamaları, okulumuzu ziyaret eden Kısırkaya Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi ve Bahçeli Yaşam Alanı yetkililerine teslim etti.

Beylerbeyi Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerimiz, “Hayat Onlarla Güzel. Seviyoruz, haklarını önemsiyoruz ve koruyoruz. Dünyayı paylaştığımız sokak hayvanları için mama topluyoruz!" sloganıyla başlattıkları mama toplama kampanyasında toplanan mamaları öğretmenleri ve arkadaşları ile birlikte Beykoz Belediyesi Hayvan Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek teslim etti; barınağı gezerek detaylı bilgi aldı.

İTÜ GVO 2022-2026 Stratejik Planımızda yer alan amaçlarımızdan biri olan ve erken yaşlardan itibaren "Tüm canlıların ihtiyaçlarına ve çevreye duyarlı" bireyler olarak yetiştirdiğimiz öğrencilerimizi, onları destekleyen öğretmenlerimizi ve ailelerini bu anlamlı sosyal sorumluluk projeleri için kutluyoruz.

Stratejik Planımızı incelemek için tıklayınız!