07.09.2022

YK Murahhas Üyemiz Prof. Dr. Lerzan Özkale Yeni Eğitim Öğretim Yılı Planlaması için İTÜ GVO Bölüm Başkanlarımız ile Bir Araya Geldi

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı öncesinde okullarımızın bölüm başkanları, Yönetim Kurulu Murahhas Üyemiz Prof. Dr. Lerzan Özkale’nin de katılımıyla bir araya gelerek akademik, sanatsal, sportif ve sosyal faaliyetler ile ilgili yapılacak çalışmaları planladı.

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları “Yeterlilikler temelli tam öğrenme modeli”mizin ana gündem maddesi olan toplantıda öğrencilerimizin sınav başarısından daha çok kendini daha iyi ifade edebildiği yönlerini keşfetmesi, kendi iyi ve mutlu hissetmesi için neler yapılması gerektiği konuşuldu, izlenecek yollar tartışıldı.

Merhaba
Soru ya da önerilerinizi yazabilirsiniz.
kapat